1000 euro uit de pot na freeze

Wie is de schuldige?

Foto: Play4

Er komt eindelijk nog eens wat actie in het huis. Tijdens Fan Week is er regelmatig een freeze. Zaterdagavond twee stuks, twee keer kwamen er fans in het huis die een rondleiding kregen van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Mensen konden met hun idool op de foto, konden selfies nemen en konden zelfs iets tegen de bewoners zeggen.

Tijdens de beoordeling van de eerste freeze was Big Brother héél mild, die moest eigenlijk afgekeurd worden omdat vooral Jimmy voor grote bewegingen zorgde, maar Big Brother besloot ‘m goed te keuren. Oef, geen 1000 euro uit de pot.

Dat gebeurde wel na de tweede freeze, meer dan terecht want er werd veel bewogen, er werd door de bewoners zelfs gepraat! Enkele bewoners vielen uit de lucht toen ze hoorden dat zelfs dat niet mocht. Nogmaals het bewijs dat sommigen in het verleden echt niet vaak gekeken hebben.
Wie de schuldige is? Moeilijk aan te tonen als je als kijker niet alle beelden te zien krijgt.

We zijn benieuwd hoeveel euro er op zondag uit de pot zal gaan, want Big Brother moet vijf weken voor de finale echt nog wel wat geld uit de pot proberen te krijgen of hij gaat failliet. Daar zit nu trouwens nog 92.916 euro in, véél te veel vinden de meeste kijkers.

6