Ashley zet Ariana op haar plaats in Big Brother: “stop met lullen, engerd”

Big Brother - Week 3

Het zit er bovenarms op tussen Ariana en Ashley. Ariana is op haar tenen getrapt omdat zij genomineerd is. Zij heeft het vermoeden dat onder andere Ashley op haar gestemd heeft en dat zij daarmee op de bank zit.

Ariana negeert Ashley compleet en haalde vannacht fel uit naar Ashley toen deze laatste de vraag stelde of er iets mis was.  Ariana is de koningin van de roddelpraktijken in het huis en dat is Ashley niet ontgaan. Ashley besloot Ariana vrijdagochtend keihard te confronteren met haar daden. “Ga jij nog vertellen wat jouw probleem is richting mij of ga je bij iedereen lopen konkelen? Hetzelfde doen als wat je bij Lenie en bij Randy hebt gedaan. Dat doe je deze week ook bij mij, maar dat accepteer ik niet”, haalde Ashley in een volle woonkamer uit naar Ariana.

“Als je geen stemmen kan accepteren, dan moet je hier niet zijn. Geen toneelstukjes spelen, jij bent gevaarlijk. Jij bent gevaarlijk met je ouwehoeren. Weet je, als je op visite wil komen in onze slaapkamer, dan moet je stoppen met lullen”, gaat Ashley verder. Heel wat bewoners waren donderdagavond inderdaad in die slaapkamer aanwezig om gezellig te kletsen, maar Ariana begon te fluisteren en te roddelen, zo blijkt uit gesprekken die Ashley met de andere bewoners had. “Je moet respect hebben, engerd”, besluit Ashley.

Lees ook: “Ariana verlaat Big Brother”

6