Big Brother is duidelijk: Ariana moét naar huis

Dit is toch overduidelijk?

Aflevering 15

Wie de aflevering van Big Brother van vrijdag gezien heeft, die zal onze mening wellicht delen: de aflevering was zodanig opgebouwd dat Big Brother de kijkers ‘stuurt’. Het is duidelijk dat Big Brother Ariana zaterdagavond naar huis wil laten gaan.

Ariana werd zelfs in de preview van de liveshow negatief in het daglicht gezet. Niets manipulatie, dat moeten we wél eerlijk toegeven, Big Brother geeft de feiten weer zoals ze zijn gebeurd. Maar waarom kiest Big Brother partij voor de drie andere genomineerden?

Zou Ariana in de dagboekkamer gevraagd hebben om naar huis te gaan en heeft Big Brother aangegeven dat zij tijdens de liveshow een ‘normale’ exit krijgt? Het zou kunnen, maar het lijkt ons twijfelachtig dat dit gebeurd zal zijn.

Zien wij spoken? Het zou kunnen, maar de framing van Ariana de afgelopen dagen was best wel opvallend. Alles wijst erop dat Ariana zaterdag naar huis zal moeten, wat ons ook normaal lijkt. Samen met Randy kreeg zij de meeste stemmen bij de nominatie. Wij kennen in ieder geval één bewoner die blij zal zijn dat hij van Ariana verlost zal zijn: Randy. Maar wie oh wie komt er dan nog in de plaats? Wellicht een Nederlandse vrouw, de vrouw waar de bewoners het al oh zo lang over hebben.

6