Karen uit Big Brother ruziet met medebewoner

Karen heeft duidelijk een kort geheugen.

Foto: Play4

De terugkeer van Doriana zorgde voor een vreugdemoment in het Big Brother-huis, zeker bij Ronahi die haar vriendin terug zag komen. Doriana was door het dolle heen en dat kwam hard aan bij Karen. De lerares uit Aarschot ergerde zich aan de vreugdekreten, zij zag haar vriendin Ariana naar huis gaan.

Karen kon niet begrijpen dat Doriana zo blij was en vond dat respectloos voor Ariana: “Wat als dit thuis ziet dat er bewoners blij zijn en dat er mensen zijn die hier staan te feesten? Hoe hard moet dat niet voor Ariana zijn?” vraagt Karen zich af. “Vorige week was het hier een begrafenis nadat Ashley en Lenie vertrokken, niemand stond hier te springen”, gaat Karen verder. Logisch ook, want op dat ogenblik kwam er niemand terug.

Het nieuws dat Karen teleurgesteld is in Doriana ging als een lopend vuurtje door het huis en wanneer deze laatste zich gaat verontschuldigen, krijgt Karen het weer moeilijk. Dat dit verhaal zo snel de ronde gaat, daar heeft zij geen begrip voor. Maar was Karen niet diegene die eerder de afgelopen zelf verhalen de ronde liet gaan? Ja dus.

Erger nog: wie stond er vorige week in de gameroom dolblij te wezen nadat duidelijk was dat Ashley terug in het huis kwam en Lenie dus het huis verlaten had? Juist, Karen dus. En ja, daar zijn beelden van. Karen is dus teleurgesteld in Doriana, maar misschien moet ze even in de spiegel kijken, want hier gaat zij volledig in de fout.

6