Zit er een addertje onder het gras bij Big Brother?

Gaan de bewoners later deze week serieus schrikken?

Foto: Play4

Randy ging afgelopen zondag als eerste naar de Safe or Solo Room. Eerst daagde hij Tom en Ronahi uit. Onderling beslisten zij dat Tom het duel met Randy zou aangaan. Tom won en dus bleef Randy in de aparte kamer en is hij (voorlopig) nog steeds genomineerd.
Dinsdag neemt Nouchka het tegen Randy op, als zij verliest, blijft zij in de Safe or Solo Room en keert Randy terug naar het huis. Nouchka kan in dat geval weer een duo uitdagen en speelt dan tegen één van de mensen in het duo.

Wie de ballen heeft om het tegen Randy op te nemen, kan dus verliezen en genomineerd worden. Maar als je tegen Randy wint, krijg je eigenlijk geen beloning en dat is best wel jammer. Of komt die er toch en vertelt Big Brother later deze week dat de mensen die het duel hebben gewonnen een vrijstelling hebben verdiend? Dat zou wel eens kunnen. Waarom vertelt Big Brother dat nu dan al niet? Dan gaan de discussies over wie de uitdaging aangaat wellicht te lang duren, bovendien zou Randy ook een totaal andere tactiek kunnen hanteren. Nu denkt hij ‘met wie wil ik in een team zitten?’ en daarom kiest hij voor de partner van dat duo (met het risico dat hij net moet duelleren met de persoon waarmee hij graag in een team wil zitten).

Volgens ons heeft Big Brother nog een verrassing in petto, waarom zou er anders de Safe or Solo Room zijn? Safe staat voor veilig en wie terug in het huis gaat, kan tot hiertoe nog altijd genomineerd worden, tenzij de winnaar van het duel toch safe zit dankzij een vrijstelling. Wat denk jij?

6