Angela Groothuizen: “Er zitten ook heel wat oplichters tussen”

Die zijn niet op zoek naar de weg naar je hart

Foto: MAX/Roland J. Reinders

Je relatie op de klippen zien lopen, is nooit leuk. Je relatie op de klippen zien lopen na dertig jaar, is mogelijks nog heftiger.  Het overkwam Angela Groothuizen allemaal rond de coronaperiode. Ze moest verhuizen en zat plots alleen thuis met haar dochters.

“Door corona had ik op dat moment ook geen werk meer. Mijn moeder was overleden, een meisje dat ik gecoacht had bij ‘The Voice’ had zelfmoord gepleegd en een van mijn beste vriendinnen viel plotseling dood neer. Het werd allemaal een beetje veel”, zegt Angela in Nouveau.

Angela waagde zich uiteindelijk aan Tinder, want ze had op dat moment niks beters te doen. En zo beleefde ze een erg grappige tijd.

“Er zitten ook best wat oplichters tussen die stiekem de weg naar je portemonnee proberen te vinden in plaats van naar je hart. Maar ook daar heb ik lol om gehad. Daar ging ik dan heel lang mee in gesprek, ik had toch alle tijd. Ik heb er ook een aantal hartstikke leuke vrienden aan overgehouden. Je swipet wat en af en toe heb je een match. Soms een lekker ding, soms veel te jong, soms een hardloper die doodloopt. Het maakt allemaal niet uit, ik zoek toch geen relatie.”

6