Gert Verhulst: “Het is wat het is”

Het was heel bewust gedaan

Foto: VTM

Gert Verhulst is een straffe man. Hij is de baas van Studio 100 waarmee ze verschillende fantastische producties en reeksen maken, hij schittert regelmatig als presentator, maar schittert vooral in zijn eigen realityreeks ‘De Verhulstjes’.

En in die realityreeks doorbreekt Gert al eens graag de taboes. Poseren in een strakke zwembroek met een buikje, Verhulst kent geen schaamte en doet het gewoon.

“Ik ga vaak sporten met mannen van mijn leeftijd, en als je de mannen van 65 op een rij zou zetten, denk ik dat ik er dan nog redelijk goed uitkom. Als je mij echter vergelijkt met mijn zoon Viktor, dan is dat rampzalig”, lacht Gert in Panorama.

Verhulst is ondertussen alweer 10 kilo kwijt, dus volgens hem zou de foto een stuk mooier zijn. Maar daar valt nu niks meer aan te veranderen.

“Het is wat het is. Ik heb dat heel bewust gedaan, omdat ik vind dat mannen niet bezig moeten zijn om er goed uit te zien. Dat is allemaal nergens voor nodig. Ik hoop dat ik daarin voor mannen van mijn leeftijd een voorbeeld kan zijn, om zich zonder gêne te tonen aan het zwembad.”

6