Is Ashley familie van Big Brother?

Hier gaan we weer.

Foto: Play4

Het heeft amper een maand geduurd, maar er worden alweer valse berichten gedeeld op de sociale media en naar websites. In onze inbox vonden wij een bericht terug met daarin de melding dat Ashley familie zou zijn van Big Brother. Dat zou in theorie natuurlijk kunnen, maar is dat ook zo?

Niet dus, Ashley is écht geen familie van Big Brother of van iemand binnen de productie van het tv-programma. Wellicht is er weer één of andere grappenmaker die het gerucht de wereld heeft ingestuurd. Ieder jaar duiken deze geruchten weer op.

Zo werd eerder ook verteld dat Charlotte iemand bij het productiehuis van Big Brother kende en dat er bij de mama van Charlotte een aantal keer een auto van het producthuis stond in de periode dat Charlotte in het huis zat. Bewijzen kregen we echter nooit te zien en dat is nu met Ashley ook weer niet het geval.

Wellicht komt dit fake news van fans van concurrenten van Ashley en dat is echt triest. Als je op die manier jouw favoriet aan de overwinning probeert te helpen, dan val je bij ons héél laag. Stop het fake news, stop de beschuldigingen, stop de beledigingen op de sociale media. Niemand maar dan ook niemand verdient het om zo hard aangepakt te worden.

6