Nouchka geeft Big Brother duo een gouden tip

Maar werkt dat wel?

Foto: Play4

Al vanaf het moment dat Sabeau het Big Brother-huis binnenwandelde, leek Dilano op slag verliefd te zijn. Hij vond Sabeau meteen een mooie verschijning en gelukkig is er ook een klik tussen de twee.

Dat Dilano Sabeau wel ziet zitten, is ook Nouchka niet ontgaan. Zij had het vanaf het eerste moment door dat daar wel eens iets moois zou kunnen ontstaan.

Maar ze moet ook toegeven dat ze niet allebei een eventuele relatie zouden zien zitten. Althans toch nog niet meteen, vermoeden we. De twee kennen elkaar nu amper een week, en er valt natuurlijk nog veel over elkaar te ontdekken.

Ex-bewoonster Nouchka heeft alvast een gouden raad voor de twee. Zij raadt hen aan om toch een koppel te vormen, of het nu echt is of niet, om zo meer kans te maken om langer in het huis te blijven. Dat vertelt ze op Instagram.

Of die tip ook werkt, dat is nog maar de vraag. De kijker toonde in het verleden al weinig medelijden toen Vera en Dimitri werden genomineerd. Het dolverliefde stel werd toen ook uit elkaar gerukt toen Dimitri naar huis werd gestuurd.

6