Ashley in tranen omdat niemand haar brief gunt

Wat een dramaqueen !

Foto: Play4

Van Ashley hebben we het laatste nog niet gezien. Zij gunde maandagochtend Basiri een brief van het thuisfront, zij deed flink haar best om hem te overtuigen om een brief voor hem te nemen. Nadien werd er een rondvraag in het huis gedaan waarbij geïnformeerd werd wie er nog een brief wou. Randy en Alice namen ook een brief en daarmee waren alle kansen voor Ashley waren weg.

“Ik had hem eerder ook aan Basiri gegund, daar gaat het ook even niet om. Ik merk aan heel veel dingen dat ik als laatste aan de beurt kom. Ik word niet eens aangekeken, er werd mij niet eens gevraagd wat ik wil en dat is ook héél heftig. Ik wil ook niet dat ze weten dat ik hier sta te huilen, ik wil die gewoon eens kwijt”, vertelde Ashely aan Tom en Jimmy.

Ashley wil dus dat de andere bewoners rekening met haar houden, maar zij wil altijd maar haar eigen zin. Een voorbeeld: zaterdag tijdens de liveshow had Ashley het warm, zij vroeg of de buitendeur open mocht, niemand reageerde daar positief op waarna Ashley opstond en toch de deur ging openzetten.

“Niemand kijkt mij aan, niemand denkt hoe zit die of hoe zit die? Dat is heel bizar. Ik ben furieus, dat meen ik echt”, besluit Ashley.

6