Doriana uit Big Brother: “Ik wou jullie vermoorden”

Wie zijn de slachtoffers?

Foto: Play4

Het was maandagavond lachen en gieren geblazen in de blauwe slaapkamer. Glenn, Tyron, Ronahi en Doriana lagen in bed te chillen en wilden een zendercheck uitlokken. Ronahi en Tyron speelden even de king en queen van het huis. “Jullie hebben echt een te dikke nek”, reageerde Doriana droogjes. “Jullie moeten echt op jullie plaats gezet worden”, ging Doriana verder.

“Ik vind jullie niet meer leuk, echt niet”, lachte Doriana. “Weet je waar ze ook boos van was, denk ik? Toen ze chagrijnig was van het eten”, gierde Ronahi het uit. “De grootste vreetzak moet spreken, de grootste bulldozer. Wat heeft dat te maken met het feit dat ik zeg dat de worsten voor volgende week zijn? Wat heeft dat er nu mee te maken? Dat heeft er geen kloten mee te maken”, gaat Doriana verder.

Tyron en Ronahi maken het moment supergrappig door naar elkaar te kijken om te controleren of hun neus er nog op staat. “Dat was echt grappig, maar ik dacht niet lachen, ze is écht boos”, gaat Ronahi verder. Met haar typische humor pikt Doriana daarop in met de woorden “Ik wou jullie echt vermoorden. Ik word echt chagrijnig als ik honger heb”, geeft Doriana toe.

6