Tom uit Big Brother steeds meer onder vuur: “Vuile rat is Tom”

Harde taal aan het adres van Tom!

Foto: Play4

Enkele weken geleden was hij de populairste in ‘Big Brother’, maar Tom Peeters is steeds meer fans aan het verliezen. Zijn gedrag lokt niet alleen in huis steeds meer kritiek uit, ook de kijkers ergeren zich meer en meer aan hem.

Tom gedroeg zich dinsdag als een klein kind toen hij merkte dat Randy hem niet had gekozen voor het Power Of Nomination-spel. Tom wil uiteraard keigraag spelen, maar hij moet zich neerleggen bij de beslissing van gamemaster Randy en gewoon sportief blijven.

“Wat Tom nog betreft: ik ken zo gasten, dominant zijn, heeft die al genoeg laten tonen, woon maar eens met zo 1 samen, kan u verzekeren dat dat geen pretje is”, schrijft Koen op Facebook.

“Hoezo snappen jullie niet dat Tom echt geen engel is als iedereen hem eruit wil heeft dat toch een reden”, reageert Carin op de reacties van de fans van Tom die hem wél steunen.

Ook Marian is duidelijk geen fan: “vuile rat is Tom”.

Hoe zit het nu met de populariteit van Tom? Wel, hij heeft amper nog wat voorsprong op Ashley en Glenn en dat terwijl Tom enkele weken geleden héél veel voorsprong had op zijn achtervolgers en dat is geen goed teken. De oplossing? Tom moet minder gaan klagen en zagen en vooral sneller aanvaarden dat er iets niet loopt zoals hij het had gehoopt.

6