Victor Reinier op de vingers getikt

Wat heeft hij mispeuterd?

Foto: VRT

Yvonne Coldeweijer is weer tegen een hoge snelheid juice en andere leuke en minder leuke (voor de betrokkenen) aan het verspreiden via haar sociale media. En ook Victor Reinier ontsnapt er niet aan. In aflevering 3 van het nieuwe seizoen van ‘Flikken Maastricht’ werd er een  juice queen vermoord en later dit seizoen zou er weer iemand vermoord worden.  En wat is Yvonne Coldeweijer nu aan de weet gekomen?

Beide personages zouden op haar gebaseerd zijn. “Victor Reinier schrijft inderdaad mee aan het script. Misschien is hij obsessed met mij, want er zijn dit seizoen maar liefst twee personages op mij gebaseerd. “De Juice queen die vermoord is, tja… is natuurlijk overduidelijk”, klinkt het. Maar dat tweede personage is ook wel straf.

“Er komt dus nog een personage… dat is nog niet uitgezonden en dat is Yve Derksen. Een vreselijke man, een monster. Wie is precies op z’n kerfstok heeft weet ik niet, maar het personage is zo’n vreselijk mens dat Victor hem Yve Coldeweijer had genoemd”, lacht Yvonne.

Maar het feestje gaat dus niet door, de naam van dat personage is blijkbaar gewijzigd. “Victor is op z’n vingers getikt door de andere scenarioschrijvers! Die zeiden dat Victor dat niet moest doen, omdat hij zo mijn aandacht op hem zou vestigen”, besluit Yvonne Coldeweijer haar storie.

6