Doriana in Big Brother: “Ik ga echt flippen”

Hou haar straks in de gaten!

Foto: Play4

Vanavond moet er minstens één bewoner ‘Big Brother’ verlaten. Ashley, Alice, Karen en Basiri zijn genomineerd en dat valt heel wat bewoners zwaar. Ondanks alle spanningen wil niemand echt afscheid nemen van de andere bewoners.

Het was vrijdagavond een gezellige avond in het huis, de sfeer was bijzonder ontspannen al werd er toch wel over de nominaties van deze week gesproken. Doriana en Randy hebben tactisch genomineerd. In de hoop Ashley naar huis te spelen, zetten zij Alice en Basiri op de nominatielijst. In een gesprek met Basiri vertelde Doriana vrijdagavond dat zij het zichzelf nooit zou vergeven mocht Basiri zaterdag het huis definitief moeten verlaten. “Jij was mijn eerste mattie in het huis”, vertelde Basiri tegen Doriana. “Toen niemand in jou geloofde, was ik daar in de cocoon”, kreeg Doriana te horen.

Die bevestigde het verhaal. “Ik hoop écht dat je blijft. Ik ga depressief worden als je weg bent, ik ga écht flippen, ow nee. Neen, dat kan niet. Jij blijft, jij blijft, jij blijft”, ging Doriana verder.

Ze moest eens weten, Basiri bengelt onderaan de polls en zal zaterdagavond wellicht niet meer naar het huis terugkeren. Wij voorspellen zaterdagavond drama in het huis, wedden dat er tranen gaan rollen?

6