Opgelet voor oplichters die naam van Alice misbruiken

Opgelet!!!!

Foto: Play4

We zagen vanmiddag een opvallend bericht verschijnen. “goedemorgen wij als familie van alice hebben een facebook aangemaakt waar mensen alice kunnen toevoegen jullie krijgen om de paar dagen updates en nieuws en foto,s van alice te zien deze facebook is wel alleen bedoeld voor fans van alice dit om alice te steunen in deze tijd als ze uit het big brother huis komt dat ze kan zien hoeveel fans ze had wij zijn benieuwd”, lazen we op de sociale media.

We hadden meteen door dat het hier om een fake profiel gaat en willen jullie allemaal verwittigen: ga niet zomaar een profiel of pagina liken. Het profiel van Alice werd pas vandaag aangemaakt, de familie van Alice of gelijk welke andere bewoner zou daar begin januari al werk van gemaakt hebben op het ogenblik dat bekend werd dat Alice in Big Brother zat.

Er zijn mensen – al dan niet met slechte bedoelingen – die de naam van bekende mensen misbruiken. Ondertussen is het profiel van de valse Alice alweer verdwenen, maar mogelijk maken mensen ook misbruik van de namen van andere bewoners. Trap er niet in, mensen. Voor je het weet zit je in de problemen en dat wil niemand.

6