Big Brother: “Dilano is héél raar aan het doen”

“Sabeau heeft een slechte invloed op hem”

Foto: RTL5

De spanning in het Big Brother-huis neemt zienderogen toe, vooral sinds Ashley en Alice maandag de stemformulieren van een test van afgelopen weekend hebben kunnen inkijken. Daar kwam Dilano als meest tactische speler naar voren. Alice en Ashley besloten dat resultaat met de andere bewoners te delen en die schrokken niet echt van het feit dat Dilano veel met het spel bezig is.

Bij onder andere Glenn en Karen is het opgevallen dat Dilano zich meteen anders aan het gedragen was. In een gesprek met zijn vriendinnetje Sabeau vertelde Dilano dat hij de beweringen van Ashley niet noodzakelijk gelooft, hij denkt zelfs dat Ashley bewust gelogen heeft om het huis op z’n kop te zetten. Niet dus, want Ashley vertelde deze keer wél de waarheid.

Dilano loog eerder wel over het feit dat hij in de week dat hij samen met Jimmy in de secret room zat niets heeft moeten doen. Wel dus, want zij konden iemand van de nominatielijst halen. Dilano en Jimmy besloten dat niet met de andere bewoners te delen en vertelden dat zij die week niets in de pap te brokken hadden. Wel dus….

6