Tyron haalt uit naar Tom: “Echt een klein kind”

Wanneer ontploft de bom?

Foto: RTL5

De sfeer is het huis ligt ver beneden het vriespunt, het lijkt wel een koude oorlog geworden tussen Tyron en Tom. Iedereen loopt op de tippen van de tenen en er is maar een klein vonkje nodig om een oorlog in het huis te ontketenen.

Tom laat zich helaas niet van zijn beste kant zien, zijn autistisch trekje doet hem sneller dan normaal ontploffen. Zelfs zijn vrienden Ashley en Karen vinden Tom dinsdagochtend niet normaal reageren op bepaalde situaties.

Tyron stoorde zich dan weer aan het feit dat Tom de pan voor de douche te lang bij zich hield. Normaal zet je water op en neem je ondertussen alle spullen zoals handdoek en propere kledij en ga je dan douchen, maar Tom ging die spullen verspreid over het huis pas zoeken op het ogenblik dat hij het water al aan de douche klaar had staan.

Het is het zoveelste incident tussen Tom en verschillende andere bewoners. Eerder deze week reageerde hij geprikkeld omdat hij een spelletje verloor tegen Dilano. Het is menig bewoner opgevallen dat Tom harder is tegenover Dilano dan tegen andere bewoners. Tyron omschreef hem als een klein kind en minuten later deed Randy hetzelfde voor ‘Kleine Jongen’ van André Hazes te zingen.

Geloof ons, er komen nog meer confrontaties, want Tom ving een groot deel van een conversatie die in de woonkamer gevoerd werd op. Tom werd tijdens het douchen nog meer geprikkeld, als dat maar goed komt.

6