Zorgt Big Brother voor nieuwe plottwist?

Wie ontsnapt nog aan de nominaties?

Foto: Play5

Alice en Ashley hebben woensdagochtend een spel in de gameroom gewonnen en zij hebben hun vrijstelling voor deze week binnen. Doriana, Randy, Tom en Jimmy zitten momenteel samen met Glenn en Danny op de bank, maar er komt wellicht nog een plottwist.

Een laatste spel zou kunnen beslissen welk duo aan de vreselijke bank ontsnapt, maar de kans is groter dat het vreselijke nominatiegeluid in de loop van de namiddag of avond zal afgaan en dat de ‘winnaars’ van afgelopen week mogen nomineren. Dat zouden dan Karen, Ashley, Alice, Tyron, Dilano, Sabeau, en Ronahi zijn. Zij zouden het lot van de genomineerden wel eens in handen kunnen hebben.
Karen, Ashley en Alice zouden 100% zeker Jimmy en Tom vrijstellen, Ronahi en Tyron gaan zeker en vast voor Doriana en Randy. Sluiten Sabeau en Dilano zich daarbij aan? Mogelijk wel.

Maar het kan ook nog anders uitdraaien: wat als de ‘winnaars’ van afgelopen week geen duo maar wel twee individuele bewoners mogen vrijstellen? Big Brother is ook deze week verrassend, zoveel is duidelijk.

6