Ashley haalt fel uit naar vriendin: “mijn kop gaat steeds meer op onweer staan”

“Ik doe een moord om iets van thuis te krijgen”

Foto: Big Brother

De bewoners hebben maandag kunnen spelen voor een boodschap/brief van thuis en dat in ruil voor geld uit de pot. Zo kon er onder andere afgedrukt worden voor een brief van thuis, alleen kon maar één iemand zo’n brief krijgen. Ook een telefoontje met thuis stond tussen de mogelijkheden en daar drukte Alice voor af. Die voelde zich achteraf schuldig, want zij had al een brief van haar vriend gekregen en kan nu één van de dagen met hem bellen.

Alice barstte in tranen uit omdat ze met haar actie ervoor gezorgd had dat anderen die mogelijk niet kregen. Ashley was één van de eersten om haar te troosten, maar enkele uren na de game is de sfeer net iets anders. Ashley is namelijk aan de weet gekomen dat Alice haar hand al in de nabijheid van de knop had liggen om aan de andere bewoners duidelijk te maken dat zij te geven dat zij dat gesprek absoluut wou. Daardoor durfden de anderen niet meer af te drukken.

Bovendien heeft Alice niet één moment naar de andere bewoners gekeken en dat zet kwaad bloed bij Ashley. “Ik ben van een paar dingen verschoten. Deze keer hou ik mijn mond omdat dit om heel emotionele dingen gaat, dit weegt heel zwaar bij iedereen. Maar hoe meer ik erover nadenk, mijn kop gaat steeds meer op onweer staan, dat meen ik echt”, geeft Ashley toe.

“Niemand kijkt hier naar aan ander, het is écht verschrikkelijk”, gaat Ashley verder. Ashley zelf had een uurtje eerder haar Powerfull-status aan Karen gegeven, zo gul was zij écht wel.

“Ik doe een moord voor alles wat ik van thuis kan ontvangen, maar weet je, ik leef ook met deze mensen en het gaat ook van iets uit van ons allemaal. Het geld is niet van ons, het geld is ook niet van mij, snap je? Ik sta versteld van heel veel dingen die plaatsvinden”, besluit Ashley die nu toch wel een héél klein beetje spijt heeft dat zij de Powerfull heeft opgegeven, dan had ze nog véél meer dingen kunnen zien.

6