Big Brother-bewoners delen rake klappen uit

Grijpt Big Brother in na zoveelste ruzie?

Foto: Play4

Een onschuldig spelletje ‘water in de mond’ verhit de gemoederen in het Big Brotherhuis.

Korte samenvatting: in de vooravond speelden enkele mensen ‘water in de mond’ in de tuin. Deelnemers moesten hun mond vullen met water, waarna er blad-steen-schaar werd gespeeld. De winnaar mocht met een pannenkoek in het gezicht van de verliezer klappen. Het was de bedoeling om het water zo lang mogelijk in de mond te houden. Wat gemoedelijk begon, dreigde na verloop van tijd te ontsporen. De klappen werden venijniger en harder.

Toen Tom de kans kreeg om met een pannenkoek in het gezicht van Sabeau te meppen, gaf die wel een heel harde klap. Dat besefte hij meteen, maar Sabeau kon er gelukkig wel om lachen.

Een uur later wist iedereen in het huis van het voorval – er waren namelijk meerdere getuigen – en werd één en ander volgens Tom groter gemaakt dan het was. Tyron nam het daarbij op voor Sabeau en die was daarvoor dankbaar maar wou de zaak laten rusten. Alleen bleef Tom steken onder water geven.

Tom verloor eerder op de dag een spel en toonde zich toen ook al een slechte verliezer en dat zorgde voor ergernis in de Powerful-groep. En nu dus dit voorval en dat allemaal minder dan 24 uur waarna Karen en Tom de vredespijp rookten.

De spanning in het huis is meer dan ooit te snijden, wij vragen ons af wanneer deze bom tot ontploffing komt, dit is écht geen gezonde situatie waar niemand beter van kan worden. Mocht er genomineerd moeten worden, dan zouden we wel eens een heel gekke bank kunnen krijgen.

6