Tom uit Big Brother: “Ik ben niet fake”

“Dat denk ik ook”

Foto: Play4

Dinsdagavond in de cocoonruimte hadden Tom en Jimmy een gesprek over het Big Brother-avontuur in het algemeen. “Ik ben hier niet om slecht te zijn of om mensen op te jutten, ik ben hier wel om mijn keuze te maken. Als er iets gezegd wordt, zal ik op mijn manier reageren”, zo begon Tom zijn verhaal. “Maar ik ben hier ook om dingen bij te leren en ook gewoon om dingen op te steken en te ondervinden wat dit experiment met u doet. Door zolang opgesloten te zijn, door geen contact met de buitenwereld te hebben, de sociale media die er niet meer zijn, de prikkels die weg zijn, enzovoorts.”

Tom heeft tijdens zijn verblijf heel wat aanvaringen gehad met andere bewoners. “Ik denk dat mijn zelfbeeld niet zo groot is, mensen denken dat ik een heel hoog zelfbeeld heb en dat is niet zo”, gaat Tom verder.

Jimmy heeft zijn eigen mening over de problemen tussen Tom en de andere bewoners. “Ik denk dat mensen jou soms minder goed begrijpen, dat is het. Want jij bent gewoon een héél goede jongen maar je komt soms een beetje onhandig over en dat geeft niet. Ik snap niet dat mensen dat niet zien”, gaat de beste vriend van Tom verder.

“Jij bent soms héél recht door zee en dat vind ik heel fijn, maar sommige mensen vinden dat een beetje ingewikkeld, maar dat weet je van jezelf, niets nieuws”, vult Jimmy nog aan.

Tom vertrouwt maar enkele mensen in huis en is op zijn hoede met wat hij in het huis doet en vertelt. “Ik ben gewoon mijn eigen, ik ben dus niet fake. Ik kan me ook niet in een fake rol plaatsen. De mensen die ik vertrouw, daar ben ik echt tegen. De mensen die ik niet vertrouw, daar probeer ik zo weinig mogelijk diepe gesprekken mee te hebben”,  besluit Tom.

6