Doriana uit Big Brother: “Ik mis hen”

Zo lief!

Foto: Play4

Afgelopen week moest Doriana het Big Brotherhuis verlaten. Ondertussen is zij weer thuis en volop bezig met dagdagelijkse dingen. Zo ging Doriana wanhopig op zoek naar de kwark die zij dagelijks in huis binnen stak en ze heeft gelukkig ook heel wat peren gevonden in Albert Heijn.

Doriana kijkt met een goed gevoel terug op Big Brother. “Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij gesteund heeft tijdens dit mooie avontuur. Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, benadrukt Doriana in een bericht op Instagram.

“Ook wil ik jullie er graag even aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar”,  dat is de oproep van Doriana richting de kijkers en volgers van het programma.

Er zijn een pak leuke herinneringen voor het leven gemaakt en de vriendschap met bepaalde mensen is héél intens. “Ik kan niet wachten om mijn lieve schat Ronahi terug te zien! Zelfs de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden gemist”, lacht Doriana.

“Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar & geniet elke dag van het leven. Dikke kus, Dori”, besluit Doriana op Instagram.

6