Hier worstelt deze knappe Big Brother-bewoonster mee: “moeite mee gehad”

Foto: Play4

Het is een jaar geleden dat Hanne uit Big Brother nog eens een post op haar sociale media gedaan heeft, zondag doorbrak zij de stilte. De stilte voor de storm? Daar twijfelen wij een beetje aan.

“Back…better…but older🤣 Dit jaar geen 30+9 maar gewoon 39”, schrijft de jarige Hanne op Instagram.

“Elk jaar heb ik er toch wel moeite mee gehad om weer wat ouder te worden. Al ben ik heel blij dat ik ouder mag worden:) Maar ik merkte dat ik elk jaar ook doelen had welke ik niet meteen kon waarmaken…”, zucht Hanne.

“Daarom ben ik ook even een beetje van de radar verdwenen☺️ Niet omdat het niet goed ging maar soms komen andere dingen gwn even voor…Ik heb geprobeerd dingen over mezelf en anderen te leren en merk dat als je op zoek bent naar iets (of verandering) dat je het vooral het bij jezelf moet gaan zoeken, enkel daar heb je invloed op. Mijn doel dit jaar is geen doelen stellen maar ze beleven, op mijn manier. En ook al ben ik (zoals iedereen wel eens denk ik) bang om het allemaal alleen te moeten doen…”, gaat Hanne verder.

“Maar dan heb ik: De dagelijkse lach van m’n lieve dochter, de nodige raad-berichtjes van mn lieve vriendinnetjes en familie, het geweldige Bpostkantoor om mijn paniek te temperen als ik de mail krijg van mijn geleverd Sheinpakketje welke ik niet meteen in de tuin terugvind, mijn nachtserum dat elke nacht mee vecht met me tegen die vervelende rimpeltjes, mijn collegaatjes die mijn dramaverhalen helpen te relativeren…😁”, besluit Hanne.

Gelukkige 39ste verjaardag, Hanne en geniet van deze stralende dag, want morgen regent het weer in Limburg!

6