Kijkers razend op Ashley uit Big Brother

Zo ga je niet met voedsel om!

Ashley De Graaf uit Schagen heeft het bij heel wat kijkers verkorven. Tijdens een kerstfeestje in het huis ging zij samen met Karen Baumans uit het Belgische Aarschot (what’s in a name) het dessert maken. Daarvoor hadden ze suiker, appels en crumble. Rarara, wat zou je daarmee maken?

Ashley, die enkele weken geleden boos was op Ronahi omdat die met haar vingers in een eetkom had gezeten, veranderde in een mum van tijd van een beschaafde vrouw tot een beest.

Wat haast onschuldig begon als het eten van enkele stukjes appel tijdens het in stukjes snijden van de appel, veranderde in een voedselverspilling van jewelste.

Samen met Karen at Ashley tijdens het bereiden een halve pot muesli leeg, daarbij werd er geen rekening gehouden met hygiëne. Er viel heel wat eten op de grond (zonde toch) en sneaky verstopten Ashley en Karin een deel van het eten zodat zij er later nog van kunnen genieten.

We hopen dat Big Brother deze beelden in de aflevering laat zien, want dit kan echt niet. Steeds meer kijkers vinden het nu niet meer dan logisch dat er bij de pizza-avond werd voorgesteld om te stukjes vlees te tellen. “Wat een kinderachtig gedrag van Ashley”, schrijft een kijkster. “Tijdens het eten zeuren tegen Tom om zijn wijn en ook bij de mensen die sausjes in the wall gekocht hebben met hun coins. En dan de crumble verstoppen en zeggen dat alles op is. Nogal hypocriet van Ashley die ging klagen bij anderen toen Tyron wilde tellen zodat iedereen evenveel had op hun pizza.”

“Het lijken net een stek varkens die nooit te eten krijgen”, reageert een andere kijker van de livestream. “En die handen in hun mond, weer aan en in het eten, echt vetkleppen zijn het jaks.”

De reacties op het wansmakelijke gedrag van Ashley en Karen stromen binnen op de sociale media. “Sorry maar vind het walgelijk . Constant in hun mond en weer in die pot en de helft vliegt in de grond . En moest het iemand anders zijn dan was hier deze persoon online met de grond gelijk gemaakt maar omdat Ashley met Karen is , is het geweldig . Lekkere crumble met een vleugje speeksel en lipstick”, besluit een kijkster.

Sommige kijkers hopen dat de fratsen van Ashley en Karen zullen uitkomen, anderen hadden gehoopt dat Big Brother zou ingrijpen.


6