Marco Borsato: “Je bent nog veel bijzonderder dan ik dacht”

Ze blijft hem steunen

Foto: VTM

In 2025 zal het vier jaar geleden zijn dat er een aanklacht binnenkwam tegen Marco Borsato voor grensoverschrijdend gedrag. Sindsdien is er veel veranderd in zijn leven. Maar niet zijn vrienden. Deze zijn hem altijd blijven steunen en dat tot groot plezier van moeder Mary.

“Zij staan, net als ik, achter hem. Ik vond het ook zo fijn dat hij op uitnodiging van Ijsbrand Chardon mee naar Londen ging waar Ijsbrand met zijn team meedeed aan het vierspanrijden. Marco vond het enig daar”, zegt ze in Story.

Zo’n dingen maakt Mary blij want ze vindt haar zoon een fantastische man. Ze heeft ook veel bewondering voor haar zoon over hoe hij met de situatie is omgegaan de voorbije jaren.

“Dan denk ik: je bent nog veel bijzonderder dan ik altijd heb gedacht. Dat meen ik echt. Hij blijft zich staande houden, ondanks alles. Patty Brard is ook zo iemand. Zij heeft van alles meegemaakt en weet er altijd weer uit te komen. Je kunt commentaar hebben op Marco en Patty, maar probeer zelf maar eens overeind te blijven wanneer je zoveel shit over je heen krijgt.”

6