“Prins Gabriël meest begeerde prins”

“Prins Gabriël meest begeerde prins”

Foto: Koninklijk Paleis / Bas Bogaerts

De Belgische prins Gabriël is in alle stilte opgeklommen tot één van de meest begeerlijke jonge royals. Er is nu een opvallend lijstje gelekt waarin de zoon van koning Filip en koningin Mathilde op de derde plaats prijkt.

‘Point de Vue’ publiceerde een lijstje met meest begeerde jonge royals en bij de mannen zijn het de Marokkaanse kroonprins Moulay Hassan en de Liechtensteinse kroonprins Joseph Wenzel die de eerste twee plaatsen bekleden. En dan valt meteen één iets op.

Prins Gabriël is met andere woorden de eerste naam op het lijstje die géén troonopvolger is. Maar dat lijkt niet veel uit te maken, volgens ‘Point de Vue’ want ondanks zijn jeugdige leeftijd is prins Gabriël nu al iemand die de mensen beroert met zijn privéleven.

Niet alleen is de Belgische prins een knappe jongeman die met zijn legeruniform imponeert, ook zijn liefdesleven houdt de liefhebbers van royaltynieuws bezig.

Zo werd prins Gabriël in het roddelcircuit al gekoppeld aan de Nederlandse kroonprinses Amalia én haar jongere zus Alexia. Al werden die geruchten nooit bevestigd en lijken ze eerder onwaarschijnlijk, volgens insiders.

6