Kijkers Big Brother trekken grote ogen over Ashley: “Toen was ze knap, nu niet meer!”

Ashley bijna onherkenbaar geworden.

Foto: Play4

Enkele jaren geleden dook Ashley al op in het programma ‘Hunted’, het programma waarin speurders duo’s opsporen en proberen op te pakken. In België komt dat programma onder de naam ‘Klopjacht’ op tv.

Op de sociale media doken ondertussen beelden op van dat programma en van Ashley met haar toenmalige partner. En er is iets wat meteen opvalt: Ashley zag er toen volledig anders uit. Natuurlijk was Ashley toen jonger dan nu, maar toen was zij mogelijk nog ‘puur natuur’.

“omg, die is veranderd in die jaren haha is dat ik haar stem herken ! Maar wel leuk om te zien”, reageert Johnny op een fansite.

“Ze ziet er leuker uit dan nu”, gaat Linda verder. En ook Sandra heeft een kleine opmerking: “Ik herken haar stem, maar verder echt niets”.

“Ik vond haar daar mooier dan nu in Big Brother”, is de mening van Alie. “Wat een mooie meid vroeger sorry ziet er echt niet uit nu alles is nep ziet er heel onverzorgd uit met haar”, reageert Namira.

“Wauw daar was ze een mooie vrouw, snap wel botox in lippen. Maar eerlijk dit is te veel, klein beetje was genoeg geweest”, laat Chantal weten. “En de twins zoals Danny zegt is ook te. Kijk naar Karen die heeft ook borst vergroting gedaan, maar die vallen niet op. Jammer dat Ash dat allemaal gedaan heeft, maar zal ze wel een reden voor hebben”, besluit zij.

We eindigen positief met de reactie van Karin: “Onze Ashley!! Iedereen kan zeggen wat ze willen, maar zij is echt zo lieverd! En ja, zij speelt het spel, maar dat doet iedereen in het huis!! Oordeel niet niet zo snel over de mensen in het huis… iedereen speelt het spel!!”

6