Big Brother: Jimmy worstelt met twijfels

Einde vriendschap Dilano nabij?

Foto: Play4

Het is Fan Week en dat is iets totaal anders dan Fun Week, want plezier maken ze momenteel niet in ‘Big Brother’. De groep is in stukjes verdeeld en Big Brother zorgt voor nog meer verdeeldheid.

Dilano kreeg maandag te horen dat de fans Tom op 1 zetten als niet te onderschatten persoon, gevolgd door Jimmy en Ashley op 2 en 3. De tweede plaats van Jimmy doet Dilano twijfelen, is Jimmy wel te vertrouwen? Waarom zetten de kijkers Jimmy op een tweede plaats? Is dat misschien een teken dat Dilano Jimmy probleemloos kan nomineren en dat Jimmy zo sterk in de buitenwereld staat dat hij zeker niet moet vertrekken?

Maar ook Jimmy krijgt twijfels nadat hij deze boodschap krijgt: “Jij bent de meest kleurrijke persoon in het huis. Ik geniet enorm van jouw humor, je zelfspot en je grote mensenkennis. Ieder mens zou eigenlijk een Jimmy naast zich moeten hebben! Maar… ook mensen met zo’n grote mensenkennis kunnen soms een blinde vlek hebben.. dan is het zaak om heel goed te luisteren…. Ga eens terug nar dat pianoconcertje en luister nog eens héél goed; was die piano wel helemaal zuiver? Of was die piano vals?”

Jimmy heeft het vermoeden dat Dilano vals spel speelt en confronteert hem met de uitspraken van de kijker. Hoewel Dilano hem vertelt héél eerlijk tegenover Jimmy te zijn en hem alles te vertellen, blijft Jimmy de rest van de avond twijfelen aan de oprechtheid van Dilano. Jimmy zou een vraag in The Wall willen kopen in de hoop duidelijkheid te krijgen, maar deed het maandag uiteindelijk niet. Vandaag dan maar? En zal het antwoord iets duidelijk maken of de twijfels alleen maar doen toenemen?

6