Karen uit Big Brother: “Mijn ouders weten niet alles”

Wat is haar geheim?

Foto: Play4

Nog één maand en het is de finaledag van ‘Big Brother’. De bewoners tellen af, vooral omdat zij vermoeden dat de finale al op zaterdag 6 april zal zijn. De meeste bewoners kijken uit naar het moment dat zij hun familie nog eens zien.

Karen heeft haar ouders al twee maanden niet meer gezien, dat is nooit eerder gebeurd. Of haar mama of papa tijdens een freeze het huis in zou komen en bij de finale aanwezig zouden zijn? “Ja, mijn ouders komen. Mijn ouders weten niet alles van mijn leven, die moeten ook niet alles van mijn leven weten, maar dat maakt niet uit”, vertelt Karen aan Tom. Voor de ouders van Karen moet het niet leuk zijn te merken dat hun dochter geheimen voor hen heeft, maar dat kunnen ze na ‘Big Brother’ wel uitpraten. Wellicht heeft Karen haar mama en papa niet alles verteld om hen niet verdrietig te maken.

“Voor mij was Big Brother het ideale moment om iets nieuw te beginnen, om bepaalde dingen ook achter mij te kunnen laten, maar dat wil ik hier niet vertellen. Jij zou dat ook wel verstaan, het was niet allemaal rozengeuren en maneschijn. Dit kwam dus op het juiste moment”, besluit Karen.

6