Big Brother: “Jimmy gaat dan crashen”

Wat heeft hij het moeilijk.

Foto: Play4

Dik tegen zijn zin heeft Jimmy vrede moeten nemen met het feit dat zijn duo-genoot Alice zijn allerbeste vriend Dilano heeft genomineerd. Jimmy had geen kans om Dilano vrij te stellen. “Ik heb te hard over me heen laten lopen”, zucht Jimmy.

Ondanks wat peptalk zindert de nominatie van Dilano nog na bij Jimmy. Sommige kijkers zijn héél zeker van hun stuk en willen Dilano zien vertrekken. Toch zijn er mensen die Dilano net wél willen laten blijven. Niet omdat hij een supergezellige bewoner is, wel omdat zij Jimmy zaterdagavond niet willen zien crashen. Jimmy is een héél gevoelig iemand, dat hebben we de afgelopen twee maanden gemerkt. Jimmy heeft het onder andere dankzij Jimmy ver geschopt in ‘Big Brother’ en ondanks alle twijfels die er momenteel zijn, heeft Jimmy Dilano nog één extra week nodig.

“Ik wil Jimmy niet zien crashen op zaterdagavond. Jimmy is een schatje, diep in zijn hart weet hij dat hij Dilano kan vertrouwen. Mocht hij kunnen, hij had Dilano zijn nominatie ingetrokken. Maar dat kan hij dus niet en dus is het aan de kijkers om Jimmy die ruggensteun te geven. En ook niet onbelangrijk, zonder Dilano is er volgende week één persoon minder om ‘generaal’ Ashley te verslaan. En het is net zij die wij weg willen, toch? Zij moet met de eerste trein naar huis. Hoe mooi zou het niet zijn mochten we volgende week, er is dan een dubbele exit, Dilano én Ashley samen naar huis zien gaan? Dat zou gillen zijn! Maar dan heeft Jimmy de steun van Dilano nodig, op hem kan hij rekenen, op Alice en Tyron niet noodzakelijk”, lezen we op een fansite van Big Brother.

6