Krijgen we volgende week een ‘droomexit’ bij Big Brother?

Gaan deze twee volgende week naar huis?

Foto: Play4

Wie oh wie gaat er vanavond naar huis bij Big Brother? Is het Alice? Of Danny? Of Dilano? We weten het straks. Maar wie gaat er volgende week naar huis?

Dan is er wellicht die dubbele exit en daar kijken wij eerlijk gezegd naar uit. Die exit zou wel eens verrassend kunnen zijn, zeker mocht Big Brother beslissen om die dubbele exit niet aan te kondigen en de bewoners zaterdag in de waan laat dat er nog iemand terugkomt.

Veel kijkers hebben het op fansites over een mogelijk droomscenario: exit Ashley en Karen. “Wat zou het leuk zijn mochten die twee samen moeten vertrekken?”, lezen we op Facebook. “Karen en Ashley moeten volgende week echt wel naar huis”, lezen we verder. Al is niet iedereen het daarover eens. “Karen en Ashley zorgen tenminste voor sfeer en ambiance. We gaan toch niet de hele dag naar een kaartclubje moeten kijken?”, klinkt het nog.

In het huis zelf zijn er ook verschillende bewoners die Ashley meer dan beu zijn. Maar wie weet grijpt zij wel opnieuw een vrijstelling of zelfs een Power Of Nomination. Zaterdagavond zijn er nog 9 bewoners, volgende week zaterdagavond blijven er dan wellicht nog 7 bewoners over, tenzij Big Brother ondertussen een ander plan bedacht heeft. Wij zijn benieuwd, echt wel of het zover komt of niet.

6