Koningin Maxima ziet droom in vervulling gaan

Ze komt terug

Foto: RVD - Martijn Beekman

De moeder van koningin Maxima verhuist binnenkort naar Nederland. De vrouw reisde al regelmatig af naar Nederland om haar dochter te bezoeken, haar bezoekjes waren telkens maar tijdelijk. Nu heeft de vrouw zich toch laten overhalen om zich definitief hier te vestigen.

Daar zou koningin Maxima heel blij om zijn want zij maakt zich al langer zorgen om haar mama die in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires woont.

Moeder Maria kon al even aan het leven in Nederland wennen toen ze in Nederland was toen de coronapandemie uitbrak. Zij was hier toen net om op de kinderen te passen, maar kon nadien niet terugvliegen naar Argentinië, weet Story.

Na een tijdje keerde de vrouw toch terug naar Argentinië omdat ze haar leven daar toch enorm begon te missen en dat ondanks dat haar leven daar op dat moment niet meteen een pretje was.

Maria del Carmen wordt in september tachtig en heeft dan toch besloten om naar Nederland te verhuizen. Elk moment die ze nog met Maxima kan doorbrengen, zijn haar kostbaar. En op die manier verlaat ze dan toch Argentinië, een land dat zo goed als op instorten staat nu er daar een ongekende economische crisis heerst.

6