Ashley uit Big Brother in tranen: “Niemand gunt mij wat”

“Ik heb er soms geen zin meer in”

Foto: Play4

Maandagavond moesten de acht Big Brother-bewoners naar de gameroom komen om daar uit te maken welke vier bewoners vandaag voor het halve finaleticket moeten strijden. De inzet waren dus vier speltickets. De strijd was hevig, alleen wat het alweer een gunspel.

Big Brother had zaterdagavond aangekondigd dat het zowel op mentaal als op fysiek vlak een zware week zou worden. Met de finaleweek in aantocht, neemt de spanning in het huis toe. De bewoners gaan er namelijk nog steeds van uit dat de finale al volgende week zaterdag is, maar dat is dus niet zo. De finale is pas op zaterdag 13 april.

In de gameroom werd beslist dat Alice, Glenn, Jimmy en Tyron dinsdag mogen strijden en dat was niet naar de zin van Ashley. “In de elf weken dat ik in het huis zit, heeft nog niemand mij wat gegund”, snikte Ashley uit. Zij is naar eigen zeggen altijd de eerste om dingen aan anderen te gunnen, dat anderen niet zo denken, valt de blondine zwaar.

“Weet je Glenn, het is best wel moeilijk als je al die weken lang niets gegund krijgt. Het gaat gewoon om het principe. Ik heb altijd gegeven, altijd”, snikt Ashley. “Het is gewoon héél hard, het is gewoon moeilijk. Ik heb het heel lang kunnen volhouden, maar het breekt mij ook een beetje op, snap je. Elke keer door die draaideur, het breekt me op”, zucht Ashley. “Het is gewoon keihard, je hebt gewoon niets te zeggen. Een hele groep staat tegenover je, je hebt geen idee”, gaat een emotionele Ashley verder.

“Er zijn zoveel dingen waar ik tegen aanloop, soms heb ik er gewoon geen zin meer in. Natuurlijk wil ik blijven en natuurlijk wil ik winnen, echt wel”, besluit Ashley.

6