Ontsnappen Ashley en Tyron aan de nominaties?

Hun laatste kans!

Foto: Play4

Zal er vandaag nog een laatste spel gespeeld worden om aan de nominaties te ontsnappen? Het zou zomaar wel eens kunnen. Glenn wist dinsdag een vrijstelling te grijpen en is dus niet langer genomineerd. Ashley en Tyron zouden hetzelfde kunnen doen, tenminste als er woensdag nog een spel is.

Die kans is groot, maar er is nog een kans om met zekerheid naar de halve finaleweek te gaan: een vrijstelling kopen in de Big Brother Shop. De kans is echter vrij klein dat dat zal gebeuren, de bewoners willen de jackpot zo hoog mogelijk houden en zijn niet van plan om een vrijstelling te kopen.

Zowel Ashley als Tyron hebben al uitgesproken dat zij het lot in de handen van de kijkers leggen, of dat slim is? Dat is weer wat anders. Maar in de shop kan een bewoner ook nog die extra stem bij de nominaties kopen en die kan ook belangrijk zijn. We zijn benieuwd naar deze dag, want het is een belangrijke dag.

De bewoners zullen namelijk moeten nomineren. Daar zijn we zeker van omdat er een ‘extra stem’ in de shop ligt. De bewoners zullen wellicht in de vooravond naar de dagboekkamer moeten komen om te nomineren. En tussendoor zal er ook weer gezongen kunnen worden om zo het aantal coins aan te spekken.

6