Big Brother: Zorgen om Ashley

Wat is er aan de hand?

Foto: Play4

Slapeloze nachten voor Ashley in Big Brother, de vrouw uit Schagen had in de nacht van dinsdag op woensdag al amper geslapen en woensdagavond ging het van kwaad naar erger met haar, zelfs in die mate van de bewoners zich zorgen om haar maakten.

Ashley voelde zich heel slap, wat mogelijk op een suikertekort wijst. Zelfs een gepland potje kaarten werd een tijdje uitgesteld. Gelukkig waren er goede vrienden Karen en Glenn die zich om haar bekommerden. Er werd bij Big Brother aangeklopt om Ashley iets met suiker te geven, iets wat in het verleden ook al gebeurde. Uiteindelijk kreeg zij druivensuiker aangeboden.

Het bleef lange tijd geheim, maar in de korte periode dat Sonja in het huis zat, kreeg zij in de dagboekkamer ook wat zaken met suiker aangeboden, waaronder zelfs een Coca Cola, iets wat de bewoners normaal gezien nooit van Big Brother krijgen. Maar de man zit echt wel veel met zijn bewoners in en dus geeft hij de bewoners waar er écht nood aan is, al moeten we wel benadrukken dat dit héél uitzonderlijk is.

Maar terug naar Ashley, zij staat al een ganse week op de nominatielijst, daar kan zij mogelijk nog van verlost raken. Samen met Karen, Randy en Jimmy staat zij op de voorlopige nominatielijst, één iemand kan nog gered worden. Hoe? Dat zullen we in de loop van donderdagochtend aan de weet komen.


6