Ergernis bij Big Brother: “Zij gaat nooit haar fouten toegeven”

“Ik kan niet nep zijn”

Foto: Play4

De ergernissen bij ‘Big Brother’ nemen toe, Ashley heeft zich niet populair gemaakt door haar nominatie af te kopen en daardoor 20.000 euro uit de jackpot te halen. Vooral Tyron ergert zich aan het gedrag van Ashley en dat laat hij dan ook duidelijk merken.

Afgelopen nacht hadden hij en Glenn nog een gesprek over de hele situatie met Ashley en Glenn begreep de reactie van Tyron echt wel. “Zij gaat haar fouten nooit toegeven”, zucht Tyron. “Ik versta jou volledig dat jij boos bent op haar, Tyron. Jij kan dat ook niet wegsteken, je ziet dat meteen aan haar”, reageert Glenn met een lach op zijn gezicht.

“Ik ben gewoon niet zo. Ik kan niet nep zijn. Als dat vliegtuig komt, het interesseert mij niet en dan ga ik er ook niet bijstaan”, geeft Tyron toe. “Je weet nog niet de helft van wat ze allemaal gedaan en gezegd heeft”, vult Tyron aan.

Glenn heeft de echte Ashley leren kennen toen zij hem uitkafferde toen zij enkele weken geleden in de douche stond. “Daarom dat ik haar ook zei dat zij dingen niet fors tegen anderen moet zeggen maar wel tegen de persoon zelf. Dat was bij mij de reden waarom ik toen kwaad op haar was. Ik vraag niet veel van mensen, ik vraag gewoon beleefdheid, dat is alles. Maar zij zag dat volledig anders”, reageert Tyron.

6