Big Brother: “Verwacht je aan een speciale finaleweek!”

Spannend!

Foto: Play 4

Nog 172 uur en we kennen de winnaar van Big Brother 2024. Vanavond is er nog een exit en even later start de finaleweek en dit zal heel bijzonder worden.

“Natuurlijk heeft de finaleweek gelijkenissen met de vorige edities, maar verwacht je toch maar aan een speciale week voor de overgebleven finalisten. Alles lijkt voor voorspelbaar, maar dat gaat het niet noodzakelijk worden”, zegt een insider van het programma.

“Het kan werkelijk nog alle kanten uit de komende dagen, Big Brother is onvoorspelbaar. Heel wat mensen dachten dat de bewoners ook al een krant met nieuws uit de buitenwereld gekregen zouden hebben. Er zijn ook nog geen oud-bewoners langs geweest terwijl dat de vorige jaren altijd wél was. Het kan natuurlijk nog altijd, maar het hoeft niet noodzakelijk nog te gebeuren.”

“De commentaren over deze editie zijn gemengd, er zijn kijkers die deze editie eerder flauw vonden, anderen zijn dan weer in de zevende hemel. Ik kan me voorstellen dat de fans van Ashley dolblij zijn dat de vrouw die na week 1 terugkeerde zelfs in de finaleweek staat. Vorig jaar hadden we een heel ander verhaal met Danny, zo zie je maar dat ook dat dit jaar anders is.”

Maar wat mogen we dan in de finaleweek verwachten? “De bewoners zullen blij zijn dat ze de finaleweek meemaken, maar zal iedereen de finale van zaterdag halen? De ex-bewoners zullen er bij de finale bij zijn, zij kregen ook allemaal de kans op te blijven slapen, dat is nu wél voor hen geregeld. En het zal nodig zijn, want de finale gaat op zich een feest worden, maar het hoogtepunt is de traditionele afterparty. Hopelijk is de winnaar zondagochtend op tijd wakker voor de interviews met de pers.”

6