Bommetje in Big Brother: Ooit favoriet, nu moet Tom naar huis

En dat heeft hij aan zichzelf te danken.

Foto: Play4

Het kan verkeren, zo’n twee maanden geleden wat Tom Peeters met grote voorsprong kanshebber om Bart als winnaar van ‘Big Brother’ op te volgen, maar Tom heeft het zelf verpest. Zijn gedrag de afgelopen weken heeft hem de das omgedaan. Dat Tom autisme heeft, daar kan hij helaas niets aan doen, kon hij dat maar. Als het niet loopt zoals Tom het hoopte, dan heeft hij meer tijd nodig om één en ander te verwerken en laat je hem beter gewoon met rust.

De soms toch wel botte en of onverschillige reacties van Tom werden niet altijd op applaus onthaald in het huis en bij de kijkers. Zo negeerde hij Jimmy en andere bewoners afgelopen week nog en gaf hij onbedoeld steken onder water in de richting van Ashley. Soms stopt het begrip, ook bij de kijkers en die lieten Tom in de steek. Zelfs een oproep van gewezen Rode Duivel Radja Naingollan zorgde niet voor voldoende stemmen om het van Randy te halen. Die moest samen met Tom door de draaideur, hij zag Tom naar de studio gaan en hoorde zelf dat hij nog even mag blijven.
Glenn was op dat ogenblik al bijna een kwartier safe, hij is deze week niet alleen de populairste bij de genomineerden, Glenn is nu de enige Belg in het huis en dus zeker van de finale aanstaande zaterdag. Glenn kan op geen enkele manier het huis uitgestuurd worden en dat is 100% zeker.

Met Tom gaat er een knappe en geliefde kandidaat, hij kan nu weer gaan genieten van zijn zoontje Fil, zijn familie, vrienden en collega’s. Bedankt voor alles, Tom!

6