Tante van Ashley uit Big Brother: “Onzin is onbeschrijfelijk”

Zo zie je maar.

Foto: Play4

De afgelopen dagen draaide de geruchtenmolen over Ashley weer op volle toeren. Werkelijk alles passeerde de revue: haar vriend Bart is Big Brother, de beste vriend van Bart is Big Brother, de naam van de broer van Ashley werkt bij Big Brother, de moeder van Ashley heeft ooit kandidaten begeleid bij tv-programma’s, de meest gekke beweringen gingen de ronde op de sociale media. Wellicht werden deze geruchten de wereld ingestuurd door ‘haters’ van Ashley, door mensen die fan zijn van één van de (ex-)bewoners. Het is een jaarlijks fenomeen dat bewoners wel aan iemand van het productiehuis worden gekoppeld.


Alles wat over Ashley verscheen is ook de familie van Ashley niet ontgaan. Een tante van Ashley reageerde maandag in de grootste Big Brother-groep. “Als er iemand van Big Brother familie van Ashley zou zijn, ken ik zeker mijn eigen familie niet. Normaal zou ik er niet over praten, maar dat gezwets komt me zo de strot uit. Ik ben Ashley’s tante, de zus van haar moeder. Nee, wij hebben geen famamilie bij Big Brother. Nee,  mijn zus werkt niet voor Big Brother, nee Bart is geen Big Brother en m’n neef de broer van Ashley werkt ook niet voor Big Brother  en ik ben er geen toiletjuffrouw. Ok dat laatste was een grapje”, schrijft de tante op Facebook.

Als familielid heb ik me biezonder geërgerd aan de insinuaties over Ashley. Ik heb al heel wat meegemaakt, maar de onzin die over 1 persoon wordt uitgestrooid is onbeschrijfelijk, de leugens die men strooit over haar en haar gezin, ik hoop ooit nog eens te lezen waar dat vandaan komt een soort nationale verwarring. Ik wens iedereen nog fijne dagen met BB met zijn of haar favoriet. Bedenk dat wat je schrijft blijft! lees het over een maand nog eens terug, en bedenk dan dat dat nooit meer voor mag komen. Ik hoop op een haatvrij seizoen in 2025”, besluit de tante van Ashley. En daar sluiten wij ons bij aan.

6