Hier gaan Big Brother-bewoners niet goed van zijn

Hier gaan ze niet goed van zijn!

Foto: Play4

Sinds dinsdag weten de vier overgebleven Big Brother-bewoners dat zij genomineerd zijn. Randy, Jimmy, Alice en Glenn gaan er echter van uit dat de kijkers twee dagen tijd hebben om te stemmen. Op zich klopt dat ook, alleen is die stemming maandag al geopend. Woensdag zal in de loop van de voormiddag één bewoner het huis moeten verlaten.

Tatyana Beloy en Geraldine Kemper zijn woensdagvoormiddag in Amsterdam om de afvaller op te vangen. Eén probleem (voorlopig toch nog): er heeft nog niemand z’n koffer moeten pakken.
Ofwel krijgen de bewoners vanavond nog de koffers, maar wij denken dat Big Brother pas woensdagochtend de koffers zal bezorgen, kwestie van het viertal geen slapeloze nacht te bezorgen. En terwijl wij dit schrijven denkt het kwelgeestje in ons ‘waarom vandaag al niet die koffers bezorgen? Laat ze maar eens afzien’.

Of krijgt de afvaller woensdag tien minuten de tijd om zijn of haar koffer te pakken? Dat lijkt ons eerder onwaarschijnlijk. Wanneer de koffers ook komen, de bewoners zullen hoe dan ook schrikken, want een exit op woensdagvoormiddag, daar verwachten zij zich niet aan.

6