Werd after-party Big Brother ontsierd door ruzie Ariana en Tom?

Wat is er gebeurd?

Foto: Play4

Het Instagramkanaal Reality_fbi doet al even mysterieus over zaken die mogelijk gebeurd zouden zijn op een afterparty van Big Brother. Eerder dropte Lindsey, een deelneemster van vorig jaar, al een hint dat er juice juice zou zijn.

Die juice zou over Ariana en Tom gaan, die twee hadden in het begin van Big Brother niet de meest makkelijke verstandhouding en mogelijk zijn er afgelopen zaterdag dingen gebeurd. Maar welke? Daarover is er niet echt duidelijkheid.

“Inmiddels hebben we met zoveel mensen gesproken. Een groep ontkent, terwijl een andere groep het toegeeft. We worden er echter niet veel wijzer van”, schrijft Reality_fbi op Instagram.

Reality_fbi beweert een schriftelijke bekentenis van Tom te hebben waarin hij via eden dm aan iemand toegeeft dat er iets is voorgevallen tussen hem en Ariana tijdens een afterparty. Een voormalige bewoner zou deze bekentenis gezien hebben en het verhaal bevestigen. En er zouden nog meer aanwezigen zijn die één en ander bevestigen. Maar…

“Een beveiliger van de club waar de afterparty plaatsvond, ontkent dat er iets is voorgevallen. Mensen die dichtbij Ariana staan, beweren dat er niets is gebeurd”, schrijft Reality_fbi verder nog.

Deze week zou een oud-bewoner met een podcast komen en over het voorval praten. Tijdens een Instagram live met onder andere Glenn en Danny wou deze laatste alvast geen commentaar geven, dat was volgens Danny niet aan hen. Dus ja, er zal dan toch wel iets gebeurd zijn vermoeden wij dan. Maar wat? Daar hebben wij het raden naar…

6