Big Brother-bewoners zoeken sponsor voor fanweekend

Is dit een goed idee?

Foto: Play4

Big Brother zit er helemaal op en heel wat bewoners zijn een beetje teleurgesteld dat Naomi en Liese dit jaar geen fandag organiseren. Vorig jaar was er wel zo’n dag, maar omwille van de vele kritiek dit jaar en de onkosten voor de opname van hun video’s en de organisatie van zo’n fandag, besloten Liese en Naomi een tijdje geleden hun initiatief in de koelkast te stoppen.

Zowel bij de bewoners als bij de fans is er de wens om elkaar te ontmoeten en Basiri gooide een vraag op tafel. “Ik en de bewoners van Big Brother 2024 hebben een bedrijf nodig die een groot bus ter beschikking heeft (met chauffeur) en ons graag rond zou touren doorheen België en Nederland”, klinkt het.

“Reden hiervoor is omdat we massaal berichten krijgen van fans voor een fandag. Omdat fans al veel gedaan hebben voor ons, zou het leuk zijn om nu iets voor hun te doen”, schrijft Basiri op Facebook.

“Een tourbus om een dagje in Belgie steden te bezoek en dan een dagje in Nederland steden te bezoeken, waardoor fans niet heel het land moeten doorreizen voor een foto”, gaat Basiri verder.

De jongeman uit Drongen hoopt dat er een bedrijf is dat een bus met chauffeur ter beschikking wil stellen. De bewoners zouden natuurlijk elk 100 euro kunnen samenleggen, dan hebben ze mogelijk hun eigen bus een weekend lang, maar zij hopen de bus gratis te krijgen. Natuurlijk zou er ook een steunactie kunnen gebeuren, dat lukte toch zo goed met de vliegtuigjes, maar dan willen de fans natuurlijk eerst weten of de bewoners wel bij hen in de buurt zouden komen.

Wie oh wie helpt de bewoners en dus ook de fans? Een busbedrijf in België en een busbedrijf in Nederland die hen zouden willen helpen zou al fantastisch zijn. Iemand?

6