Stopt Geraldine Kemper met Big Brother?

Geraldine Kemper heeft andere plannen!

Foto: Play4

Volgens de informatie waarover wij beschikken zou er volgend jaar een nieuwe ‘Big Brother’ komen. De makers van het programma maakten namelijk bekend dat er een Big Brother 2025 komt. Maar is dat wel zo?

Als er volgend voorjaar een nieuwe editie komt, dan moet ‘Big Brother’ wellicht op zoek naar een nieuwe presentatrice: Geraldine Kemper heeft namelijk andere plannen. De presentatrice is een reis aan het voorbereiden die volgens haar bijna een jaar zal duren. “Ik krijg steeds meer zin om weg te gaan, maar het blijft ook wel spannend”, geeft Geraldine toe.

De reis gaat lang duren, zoveel is duidelijk. “Bijna een jaar van huis, de eerste 2,5 maand gaan we weg met Kees richting Georgië, door deel Balkan. Turkije”, gaat de presentatrice verder.

Geraldine heeft nog wel even om één en ander te regelen, ze vertrekt namelijk pas half juli. Dat is nog wel eventjes, maar tel daar een jaar afwezigheid bij en je zit aan de zomer van 2025. En dus zijn er drie mogelijke scenario’s: Geraldine vliegt voor elke liveshow naar Nederland, Big Brother 2025 is pas in het najaar op tv of de productie moet op zoek naar een andere presentatrice. Benieuwd wat het gaat worden….

6