Dan is de finale van Big Brother?

Of toch niet?

Het moet een nachtmerrie zijn voor de makers van ‘Big Brother’, al die lekken die er zijn. Maar hé, nieuws is nieuws, toch? Wij hebben de datum van de finale van ‘Big Brother’ te pakken. Tenminste, dat veronderstellen we.

Het programma start op televisie op maandag 15 januari aanstaande en duurt volgens de Belgische provider Telenet tot en met 6 april. Dat is een zaterdagavond.

Opnieuw geen 100 dagen – maar dat hoeft voor ons ook niet echt – maar het feit dat de einddatum nu al (onder voorbehoud) bekend is, dat is best wel opvallend maar vooral ook goed nieuws.

En toch is er voorbehoud, want de informatie staat op een pagina waarvan we niet kunnen achterhalen of de datums op dit jaar betrekking hebben. Want wanneer startte Big Brother vorig jaar? Op 9 januari. Maar waarom communiceert Telenet dan 6 april als einddatum? Vorig jaar was dat namelijk een donderdag. De finale vond toen op 1 april plaats, mogelijk ging hun tv-kanaal toen op 6 april offline? Dus ja, we denken niet dat die 6 april écht de finaledatum is. Of toch?

6