René Froger: “Zou hij dan ook achter me aanlopen?”

Tijden veranderen, vriendschappen ook

Foto: nieuws247

Een tijdje geleden liet Dries Roelvink nog weten dat hij best teleurgesteld was in René Froger. De twee waren altijd goeie vrienden geweest en Dries stond René zelfs bij tijdens zijn echtscheiding van zijn vorige vrouw.

“Dat was voor René echt een rottijd. Maar als vriend doe je dat gewoon. Om nog eens te benadrukken dat we echt gabbertjes waren. René was ook mijn getuige bij mijn huwelijk met Lucienne”, citeert Party.

Dat René Dries niet liet optreden tijdens de concerten van de Toppers, dat deed de zanger veel pijn. Maar René hield voet bij stuk en sprak zelfs enkele harde woorden.

“Dries is een hele lieve jongen en ik heb persoonlijk niks tegen hem. Maar zou hij ook zo achter me aan zijn gelopen als ik niet bekend zou zijn? Hij vertelt wel steeds dat we oude gabbers zijn, maar dat is al heel wat jaren geleden. Niet alleen mijn leven, maar ook mijn vriendenkring is veranderd.”

Woorden die best hard aankwamen bij Dries en hij begreep er helemaal niks van. Maar gelukkig lijkt de vete te zijn opgelost, wat eind mei stond Dries samen met René en de andere Toppers op het podium tijdens de grote Fiesta Tropicana concerten van de band. Dat hij dolgelukkig was, dat liet hij achteraf met veel plezier weten aan Party.

6