Samantha Steenwijk zet huis aan zee te koop

Troubles in paradise?

Foto: Nieuws247

Samantha Steenwijk is altijd dol geweest op haar appartement aan zee. Toch zet ze haar appartement nu te huur. En natuurlijk geeft dat de nodige aanzet tot het verspreiden van mogelijkse geruchten.

Zo vermoeden sommigen dat er opnieuw een huwelijkscrisis gaande is tussen Samantha en haar echtgenote Daisy en dat zo niet de eerste keer zijn. Eerder kwam al naar buiten dat Daisy haar vrouw een keertje had bedrogen, maar de twee overwonnen de huwelijkscrisis.

Een andere logische reden voor het verhuren van het appartement zou zijn dat Daisy en Samantha gewoon liever ergens anders willen gaan wonen. De Haagse badplaats waar het appartement gelegen is, is best een drukke plaats en misschien hunkeren de dames naar wat rust.

De maandelijkse huur van het appartement bedraagt zo’n 3250 euro en daar komt ook nog eens een eenmalige waarborgsom bij van 3250 euro. Je krijgt wel een woonoppervlakte van 119m² en je beschikt over drie slaap-en twee badkamers. Gezien de prachtige ligging wordt dan ook verwacht dat het appartement snel verhuurd zal zijn.

6