Ashley is kritiek beu en reageert!

Daarom waren de kinderen van Ashley niet op school

Foto: Play4

Zij reageert! Er was afgelopen week veel te doen over het feit dat de kinderen van Ashley uit Big Brother nog op school waren terwijl het wel gewoon school was. Er kwam op de sociale media heel wat kritiek op het feit dat Ashley mét de kinderen op vakantie waren. Mocht dat wel?

Het mocht! “Als ondernemende ouder heb je recht op bijzonder verlof en maak ik mijn kinderen al 5 jaar blij met de meest fantastische 10 dagen per jaar verlof dat wij krijgen! Naast de schoolvakanties die mijn kinderen hebben! Ik werk ontzettend hard voor mijn centen”, reageert Ashley. Maar vertelde zij in het Big Brother-huis niet dat zij amper 2 tot 3 uur per dag werkte? Zo hard is dat toch niet lijkt ons.

“Ik reis en neem mijn werk mee. Lang leven e-commerce, telemarketing en mijn bijzonder gave in sale! Mijn harde werk wordt beloond en beloon ik mijzelf en mijn gezin mee”, gaat Ashley verder. Natuurlijk zijn de kinderen blij met die tien extra dagen vrij op school terwijl hun vriendjes wél gewoon in de klas zitten. Maar ze kunnen het maar hebben.

“Mijn kinderen zijn de meest gelukkige kinderen op aarde. Niet omdat zij een Playstation 5 hebben, of mooie vakanties voorgeschoteld krijgen van hun ‘hard werkende moeder’… maar omdat zij de kans krijgen zich bij mij thuis te ontwikkelen tot wie zij zijn of willen worden. Niks is te gek aan mijn adres, elke emotie telt, en elk gevoel mag er zijn”, laat Ashley weten.

“En de relatie met mijn ex-partner is ook nog eens hartstikke goed! Ondanks wij uit elkaar zijn gegaan een aantal jaar geleden, hebben wij nog steeds een hele goede verstandhouding en houden wij nog steeds rekening met elkaar! Geen conflicten, verwijten of haat, wij gunnen elkaar zelfs alles. Mijn kinderen zijn vrij en zitten dus niet verwikkeld in strijd. Dat maakt pas verschil”, weet Ashley.

“Ik weet dat er veel mensen wat vinden van mijn doen en laten, en ik leer mijn kinderen… dat is emotie… wat je alleen nooit moet doen, is je hier door laten beïnvloeden of je daardoor van je eigen pad laten duwen. Andermans zienswijze kan je toch nooit veranderen”, meent Ashley. “Sterker nog, hier moet je niet eens je energie aan willen verspillen. Kies wat goed is voor jou! En als mensen dit vervelend vinden, is dat nog altijd hun emotie”, besluit Ashley.

6