Nieuwe job voor Marieke Elsinga?

Totaal onverwacht!

Foto: Qmusic

“Mijn vrienden Mark en Leon gingen trouwen”, gaat de presentatrice van start op Instagram. “Ze hebben mij twee jaar geleden gevraagd als trouwambtenaar. Nou, ik heb daar toen volmondig ja op gezegd. Ja is overigens het enige goede antwoord bij alles wat met een bruiloft te maken heeft. Het is een eer en een vreselijke klus tegelijkertijd.”

Eén probleem: Marieke mocht niet de officiële huwelijksvoltrekking doen, aangezien daar een echte trouwambtenaar aan te pas moet komen. “Dus er was iemand aanwezig, die man heette Marco. Dus ik was klaar. Ik ga zitten. Marco staat daar. Ik denk: nou, dit was het voor mij. Ik kan aan de dis. En toen riep Marco mij terug en hij zei ‘Marieke, jij mag dit gewoon doen. Het gaat erom dat er een trouwambtenaar bij aanwezig is en ik ben aanwezig.”

Als kers op de taart riep de trouwambtenaar niet enkel Marieke op, maar ook nog de kinderen van het gelukkige bruidspaar om zo samen de huwelijksvoltrekking te doen. Een erg spannend maar ongetwijfeld ook erg mooi moment voor iedereen.

6