Linda de Mol maakt haar dochter miljonair

Door dit eenvoudige gebaar

Foto: VTM

Het zal je maar overkomen, amper 24 jaar en van de ene dag op de andere plotseling schatrijk zijn. Het overkwam Noa Vahle, de dochter van presentatrice Linda de Mol.

In 2018 besloot Noa Vahle dat het tijd was om een huis te kopen. Ze kocht een huis van 875.000 euro en dat met behulp van haar moeder Linda. Eind november heeft Linda uiteindelijk deze woning aan haar dochter geschonken.

Het huis was ondertussen zo’n 1.084.000 euro waard en het schenkingsgedeelte zo’n 731.700 euro. Dat alles was voor de rekening van Linda. Bovendien rustte er ook geen hypotheek op de aangekochte woning.

Ondertussen wordt de waarde van de woning op zo’n 1,3 miljoen euro geschat en betekent dat, dat wanneer Noa het huis zal verkopen, die 1,3 miljoen euro op haar rekening terecht zal komen. 

Noa is hier natuurlijk dolblij mee, net zoals haar vriend Tim de Wild met wie ze al een tijdje samen woont. Linda heeft ook nog een zoon Julian en ook hem heeft Linda een huis geschonken. Hij mag zich net zoals zijn zus dus gerust miljonair noemen. 

6