Zes jaar geleden veranderde het leven van Roxeanne Hazes

En dat was wel heel erg ingrijpend.

Foto: Avrotros

Voor heel wat mensen is mama of papa worden een droom, dat was het ook voor Roxeanne Hazes. De zangeres blikt op Instagram terug op de geboorte van haar zoon Fender, nu zes jaar geleden.

“HAPPY BIRTHDAY, ALLERLIEFSTE❤️ #6”, schrijft de zangeres. “Als je mij zou vragen hoeveel ik van je houd, zou ik zeggen: tot de maan en terug. Maar op een dieper level zou ik zeggen…”, gaat Hazes verder.

“Ik houd zoveel van jou, dat het soms gewoon een beetje pijn doet. Ik wil je groter zien worden en tegelijkertijd breekt het mijn hart om je groter te zien worden. Ik ben dankbaar voor elk moment dat ik met jou heb. Voor elke knuffel die ik van je krijg en voor elke keer dat je zegt dat je van me houdt”, schrijft Roxeanne Hazes op haar sociale media.

“Mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk en er is niets wat dat ooit kan veranderen. Alle mooie eigenschappen van papa en mij zitten in jou. En je verdient alle liefde en aandacht van ons. Je bent het grootste geluk van mijn leven en er is geen mooiere taak dan jouw mama zijn”, besluit Roxeanne.

6